Menu
  • Del

Formål og tankerne bag

Mærkeordning for bæredygtig udvikling 

 

GREENSTAY er en mærkeordning under Camping Outdoor Danmark for bæredygtig udvikling for campingpladser og campingforhandlere

De seneste år har FN’s verdensmål været med til at skabe et større fokus på bæredygtighed i samfundet og blandt forbrugerne. Undersøgelser viser, at bæredygtighed spiller en vigtig rolle for forbrugernes præferencer og dermed virksomheders overlevelse i fremtiden.

Hensigten med GREENSTAY er derfor at skabe en mærkeordning for bæredygtighed til danske campingpladser baseret på FN’s verdensmål, og dermed få flere til at vælge camping som bæredygtig ferieform ved synliggørelse af campingpladsernes indsats mht. bæredygtighed.

Formålet med GREENSTAY

GREENSTAY skal bruges til, dels at synliggøre bæredygtige campingpladser og campingforhandlere overfor forbrugerne, dels at få campingpladserne og campingforhandlere til løbende at arbejde i en bæredygtig retning. Derfor er det afgørende, at bæredygtighedsmærkeordningen er bygget på et grundlag, som også̊ vækker genkendelse i ind- og udland, og her er FN’s verdensmål meget anvendelige. FN’s verdensmål er blevet den internationale definition på og forståelse af bæredygtighed, og derfor vil kommunikationen af verdensmålene hjælpe med at skabe international genkendelse.

Læs mere om GREENSTAY HER